Ο Κύριος Aνδρέας Γιαγιάς είναι ένας ευρηματικός και ταλαντούχος άνθρωπος στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων.
Μια συνάντηση μαζί του ήταν η αφορμή ώστε να γνωρίσουμε και να μας παρουσιάσει ένα μηχάνημα κατασκευής του που δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει μια από τις δυσκολότερες αγροτικές δουλειές...το μάζεμα της ελιάς αλλά όχι μόνο!! Και το μάζεμα άλλων καρπών όπως φιστικιών,καρυδιών άλλα και οπωροφόρων καρπών!!ΤΟ ΕΛΑΙΟΔΙΧΤΟ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΠΡΕΛΑ!!
Παρακολουθώντας τα βίντεο σας φαίνεται ότι είναι πολύ εύκολο στο στήσιμο του; Είναι τόσο απλό πραγματικά;


Είναι πραγματικά πολύ εύκολο και απλό στο στήσιμο του! Όπως ακριβώς το βλέπετε ! Μπορεί να το κάνει και ένα άτομο μόνο του!


Πρέπει να γίνει κάποια προετοιμασία στο χωράφι πριν ξεκινήσει ο αγρότης το μάζεμα της ελιάς με το συγκεκριμένο μηχάνημα;


Οχι, αντίθετα δεν χρειάζεται να κάνει καμία προετοιμασία!! Δεν χρειάζεται να καθαρίσει τα χόρτα....και σε ένα αφρεζαριστο χωράφι μπορεί να μπει και να δουλέψει κατευθείαν!


Τι γλυτώνει Κύριε Γιαγιά ο αγρότης από τη χρησιμοποίηση του ''ΕΛΑΙΟΔΙΧΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΠΡΕΛΑ'' πρακτικά εκτός από τα παραπάνω;


Πρώτα από όλα εκμηδενίζει το κόστος στα μεροκάματα που θα έδινε για να γίνει το μάζεμα των ελιων .Φανταστείτε πόσα άτομα χρειαζόντουσαν για να ολοκληρωθεί η συγκομιδή!
Με αυτό το μηχάνημα χρειάζεται ένας ραβδιστης ουσιαστικά!!


Επίσης σκεφτείτε ότι δεν χρειάζεται να γίνει διαχωρισμός των φύλλων!! Η ελιές πέφτουν καθαρές κατευθείαν στα τελάρα!!


Και το πιο σημαντικό δεν χτυπιέται η βρώσιμη ελιά!!Κάτι πολύ βασικό που δεν γινόταν μέχρι τώρα και όμως με αυτό το μηχάνημα δεν υπάρχει πια η περίπτωση να συμβεί αυτό!!!!! 


Πραγματικα οσα ακουω ειναι εκπληκτικα και ειναι σιγουρο πως ετσι θα ακουστουν και στους αγροτες που θα τα μαθουν τωρα μεσα απο την συνεντευξη σας!!Μιληστε μας και για την τιμη....ειναι προσιτη?Μπορει ο καθενας να το αποκτησει?

Είναι πολύ προσιτή και όπως ανέφερα και πιο πάνω αυτό οφείλετε και στην ανταποδοτικότητα του μηχανήματος! Οι έξτρα εργασίες που έπρεπε να γίνουν και με αυτό δεν χρειάζονται πια,τα μεροκάματα που είναι ένα δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος για τους αγρότες....και το τελευταίο παράδειγμα που σας ανέφερα.... η βρώσιμη ελιά πια μαζεύεται χωρίς να χτυπηθεί αρα δεν υπάρχει χάσιμο στην ποιότητα και την ποσότητα της παράγωγης της!!!
Αν κάποιος θέλει να παραγγείλει το ''ΕΛΑΙΟΔΙΧΤΟ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΠΡΕΛΑ'' πως μπορεί να το κάνει;Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μηχανήματα;


Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μηχανήματα αλλά και κατόπιν παραγγελίας η παράδοση γίνετε σε 4 ήμερες!


Πείτε μας πως μπορούν να παραγγείλουν λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι;


Μπορούν να μας βρουν στα τηλέφωνα 210-4313857 📱  ΚΙΝ 6949972690-6943180281 και για τις παραγγελίες τους αλλά και για κάθε πληροφορία και ερώτηση που πιθανόν θα έχουν,θα είναι χαρά μας να τους ενημερώσουμε!!!
Επίσης μπορούν και μέσω του email info@shipsrepairs.gr


0 Σχόλια