Το Σάββατο 14/9/2019 το ΑΡΚΑΔΙ συμμετέχοντας στο «Family & Sports Fun Day», μία πρωτότυπη και αξιέπαινη εκδήλωση για την οικογένεια & τα παιδιά του Ecali Club, είχε την ευκαιρία να εκπαιδεύσει μικρούς και μεγάλους στη (τόσο σημαντική) διαδικασία πλυσίματος των χεριών με τη χρήση αγνών προϊόντων, όπως τα φυσικά πράσινα σαπούνια ΑΡΚΑΔΙ classic!

Σε μία ημέρα αφιερωμένη στη διασκέδαση, στον αθλητισμό και στην χαλάρωση όλης της οικογένειας το ΑΡΚΑΔΙ έδωσε το παρόν με το ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP, έναν έξυπνο, παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα διαδραστικό τρόπο εκμάθησης των παιδιών (αλλά και των γονιών τους...) τόσο για τη σωστή διαδικασία πλυσίματος των χεριών, μετά από κάθε δραστηριότητα, όσο και για τη καθοριστική σημασία της σχετικά με την πρόληψη αλλά και την αποφυγή των μολύνσεων. Οι μικροί μας φίλοι, μετά από κάθε δραστηριότητα, σταματούσαν σ’ ένα ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP και στον ειδικά διαμορφωμένο αυτόνομο νιπτήρα έπλεναν τα χέρια τους, χρησιμοποιώντας πάντα το αγνό φυσικό πράσινο σαπούνι ΑΡΚΑΔΙ classic. 

Μετρώντας μέχρι το 20, παροτρύνονταν να κάνουν πλούσιο αφρό καθαρίζοντας ένα-ένα τα δάχτυλά τους. Η διαδικασία ολοκληρωνόταν αφού τα παιδάκια ξέπλεναν στα χέρια τους με άφθονο νερό ενώ στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους δώρα με προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ, για τη φυσική καθαριότητα όλης της οικογένειας.Η ενέργεια ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOPSαποτελεί ένα νέο, διαδραστικό concept που στοχεύει στην εκμάθηση αλλά και στην εκπαίδευση όλων των παιδιών (και των γονιών τους) σχετικά με τον χρόνο (20 δευτερόλεπτα σύμφωνα με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό) αλλά και τον τρόπο πλυσίματος των χεριών (κινήσεις μπροστά και πίσω με έμφαση στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα), ώστε με τη χρήση των πιο αγνών προϊόντων υγιεινής, να εξαλειφθεί ο πιθανός κίνδυνος διαφόρων μολύνσεων. Παράλληλα, καθοριστικό στοιχείο της σωστής υγιεινής αλλά και της πρόληψης από τις μολύνσεις είναι η χρήση αγνών προϊόντων, όπως το φυσικό πράσινο σαπούνι ΑΡΚΑΔΙ classic το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται άφοβα από όλη την οικογένεια αφού δεν επηρεάζει το pH του δέρματος, έχει αυξημένες αντισηπτικές ιδιότητες ενώ η φυσική του σύσταση αφήνει ελεύθερους τους πόρους του δέρματος, επιτρέποντας την απαιτούμενη εφίδρωσή του, προστατεύοντάς τα κύτταρα της επιδερμίδας. Εξάλλου όλα τα φυσικά προϊόντα καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ, που παράγονται μόνο στην Ελλάδα, είναι 100% βιοαποικοδομήσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον, περιέχουν φυτικές πρώτες ύλες ενώ δεν περιέχουν συνθετικά στοιχεία, πρόσθετα, χρώματα και αρώματα.

Με γνώμονα την προώθηση της αναγκαιότητας  πλυσίματος των χεριών και την τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής ειδικά για τις παιδικές ηλικίες, η ενέργεια ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP, μακροπρόθεσμα, θα πραγματοποιηθεί σε πολλά σημεία της Ελλάδας.

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

Αρκάδι σημαίνει αγνότητα χωρίς ψιλά γράμματα. Αγνά προϊόντα χωρίς συνθετικά, πρόσθετα και αρώματα. Βιοαποικοδομήσιμα απορρυπαντικά με έντονη περιβαλλοντική συνείδηση, ελεγμένα και υποαλλεργικά ώστε να τα εμπιστεύεται άφοβα κάθε Ελληνική οικογένεια.
Το φυσικό πράσινο σαπούνι που παράγει με αγάπη και φροντίδα από το 1946, δεν είναι μόνο η παραδοσή τους, είναι και η έμπνευσή τους. Στην προσπάθεια τους να βρούν νέους τρόπους για να πάρει το Αρκάδι τη θέση που του αξίζει σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό, δημιουργήσαν κάτι πολύ μεγαλύτερο. Μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη “γενιά” απορρυπαντικών, ταυτισμένη με τη φυσικότητα, για τη φροντίδα των ρούχων όλων των μελών της οικογένειας που έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς φίλους σε όλη την Ελλάδα.
Αυτή η κληρονομιά επιτρέπει στη ελληνική αυτη εταιρεία να κοιτάει ακόμα πιο μπροστά. Πιο εξωστρεφείς από ποτέ το Αρκάδι αλλάζει την εικόνα του και επανασχεδιάζει τις συσκευασίες του, για να εκφράσει ακόμα πιο καθαρά τις αξίες του στο σήμερα. Την αγνότητα, την περιβαλλοντική του συνείδηση, την αγάπη για τη φροντίδα των ρούχων όλης της οικογένειας και την Ελληνικότητα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του dna του.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!  ΕΔΩ⇰https://www.arkadiproducts.com/

0 Σχόλια