Της Αθηναΐς

14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ''ΕΡΩΣ''💫💑💑💘💘💝💕💞
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
ΕΡΩΤΑΣ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΦΙΛΊΑ
Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ‘’ΕΡΩΣ’’ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΙΣ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
ΥΔΡΟΧΟΟΙ,ΚΡΙΑΡΑΚΙΑ,ΛΕΟΝΤΕΣ,ΖΥΓΟΙ....ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

....ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ...ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ....ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ.... ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ-ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ- ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.......
Ο ‘’ΕΡΩΣ’’ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΙΧΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΤΑ ΠΑΛΙΑ.....ΤΑ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΑ.....ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΡΙΑ.....ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ....ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜEΝΟ...ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ.....ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ......ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ-ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ ΔΕΝ ‘’ΔΟΥΛΕΥΕΙ’’ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ???....ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ....ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ......ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ..ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ.......!!!!!!!

https://www.creteonair.eu/

0 Σχόλια