ΓΡΑΦΕΙ Η LITSA MER

Υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ γυναικών και ανδρών; Δύσκολο θα μου πεις…
Καθόλου ακατόρθωτο θα σου απαντήσω... 

Είχα την ευτυχία στη ζωή μου να κάνω παρέα περισσότερο με αγόρια παρά με κορίτσια στα μαθητικά μου χρονιά και τώρα στην ενήλικη ζωή μου έχω κρατήσει αυτούς τους φίλους, που έχουν εξελιχτεί σε άνδρες και πολλοί από αυτούς είναι πλέον οικογενειάρχες.

Ακόμα κι αν δεν τους βλέπω συχνά κι αν με κάποιους μας χωρίζουν χιλιόμετρα, πάντα όταν βρισκόμαστε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και κάθε φορά που θα σηκώσω το τηλέφωνο, ξέρω πως θα έχω κάποιον εκεί να με ακούσει.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι στη ζωή, που τους γνωρίζεις τυχαία, που δεν έχετε μοιραστεί  πράγματα, όμως υπάρχει  «κάτι» που σας ενώνει… Έτσι χωρίς λογική!

Μπορεί να είναι οπουδήποτε, μπορεί να τους γνωρίσεις τυχαία σε μια άσχετη στιγμή της ζωής σου. Μα έτσι στα ξαφνικά τους ανοίγεις την καρδιά σου, ασυγκράτητα και ας ελλοχεύει ο φόβος ότι μπορεί να προδοθείς αφού… δεν τους ξέρεις πραγματικά, δεν τους έχεις ζήσει…  Μα κάτι μέσα σου, κάτι στο τρόπο που σε κοιτάνε σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και πιστεύεις ότι ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου είναι «ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ»

Έχω έναν τέτοιο φίλο…. Έναν «φίλο» που τον γνώρισα μέσα στον χώρο εργασίας μου, έναν «φίλο» που δεν τα ήπιαμε ποτέ μαζί, που δεν πήγαμε διακοπές μαζί, που δεν τον ξέρω χρόνια, έναν «φίλο» που καταλαβαίνει όταν με δει ότι δεν είμαι καλά. Έναν «φίλο» που πολλές φορές με άφησε να του ανοίξω την κάρδια μου και με συμβουλεύεσαι, χωρίς να θέλει κάτι από μένα, χωρίς να υπάρχει τίποτα το ερωτικό μεταξύ μας ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ!

Γνωρίζω έναν άνδρα, που δεν τον ξέρω χρόνια, μα μου στάθηκε ουσιαστικά και με έκανε να χαμογελάσω όταν ήμουν στις μαύρες μου. 

Που μου προσφέρει την χαρά κάθε φορά που τον συναντώ να με κάνει να χαμογελάω, γιατί νιώθω ότι η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαίος.  

Του υποσχέθηκα  πως το επόμενο άρθρο που θα γράψω θα είναι για εκείνον…
Κι όποιος με ξέρει καλά…. Ξέρει πως ο λόγος μου είναι συμβόλαιο!

Σε σένα λοιπόν…. Που σε αγαπώ, που σε εκτιμώ, που σε ευχαριστώ για αυτό που είσαι και κυρίως για αυτό που με αφήνεις να είμαι όταν είμαι μαζί σου…


0 Σχόλια